Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila na facebooku

Simona Ištvanović: Sad sam osobno zvala policiju i znaju gdje živim!

'14.01.2010., Zagreb - Nives Celzijus Drpic promovira dopunjeno izdanje knjige Gola istina u Tisak media centru u Importanne centru. Simona Gotovac.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
20.01.2015.
u 22:00

Simona je na svom Facebook profilu reagirala na medijske napise da joj sud nije uspio uručiti poziv na svjedočenje

– Ja se ne skrivam, svi znaju gdje živim i kakav život tri godine vodim! I neću se opravdavati nikome samo Bogu – mom Spasitelju! A što se tiče policije, sad sam ih osobno zvala i znaju gdje živim – napisala je, između ostalog, Simona Ištvanović na svom Facebook profilu. Komentirala je tako namjeru zagrebačkog Županijskog suda da za njom raspiše policijsku potragu.

Zagrebački Županijski sud u nekoliko navrata nije joj, naime, uspio uručiti poziv za svjedočenje. Gotovac je optužen da je kao direktor tvrtke Minimoto Servis od veljače 2008. do siječnja 2009. zlorabio svoj položaj i ovlasti jer je neovlašteno s računa tvrtke podizao novac, oštetivši tvrtku za oko 822.200 kuna. Zbog toga mu je u tijeku suđenje na zagrebačkom Županijskom sudu, a Simona Gotovac trebala bi svjedočiti u tom postupku. Kako je ne mogu naći, za njom će biti raspisana potraga.

Inače, suđenje je nastavljeno danas, kada je svjedočila Ana Ivančić, bivša pomoćnica u računovodstvu Gotovčeve tvrtke. Ona je imala pravo raspolagati novcem sa službenog računa. – Taj novac bio je za nabavu rezervnih dijelova, a sve što sam podigla, dala bih Anti. Ne sjećam se jesam li i ja osobno nešto plaćala, a ne znam ni je li Ante nekome posuđivao novac – kazala je svjedokinja. Dodala je da je Gotovac uvijek potpisivao isplatnice te da su u pitanju bili iznosi do maksimalno 7000 kuna.

>>Simona Gotovac: Većinu toga što imam dobila sam od sponzora

>>Presretni Ante i Simona Gotovac i službeno se razveli

Ključne riječi

Komentara 24

ET
etrao
21:47 20.01.2015.

Bas ste jadni sa svojim komentarima. Zena je okrenula plocu u svom zivotu, stala pred masu ljudi i priznala svoje grijehe, pitam se bi li netko od vas koji je sad pljujete mogao isto?

HO
horton
21:38 20.01.2015.

Naravno da je ne mogu naći kad je sudska dostava nesposobna.

Avatar tetina
tetina
08:11 21.01.2015.

Žena nam svima treba biti primjer obraćenja Ima nas dosta koji bi trebali napraviti preobrazbu svog života

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije