Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvod braka

Sharon Osbourne izbacila Ozzyja iz kuće jer ju je prevario s 22 godine mlađom frizerkom

Sharon Osbourne and Ozzy Osbourne attending the 'Total Recall' premiere held at the Grauman's Chinese Theatre in Hollywood, California on August 01, 2012.  Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
09.05.2016.
u 10:00

Bilo je razmirica, problema, ali i puno ljubavi u 33 godine braka rokera Ozzyja Osbournea (67) i Sharon Osbourne (63), ali sada mu je, čini se, došao kraj

Naime, kako piše E! News, odlučili su se rastati, a Ozzy je izbačen iz njihove deset milijuna dolara vrijedne vile na Beverly Hillsu. Kap koja je prelila Sharoninu toleranciju i dovela je do odluke o razvodu njegova je navodna prijevara s Michelle Pugh, frizerkom poznatih osoba, od Ozzyja mlađom 22 godine.

Izvori bliski paru za Daily Mail potvrdili su da Sharon već dulje vrijeme sumnja da se s njim nešto čudno događa, no kada je donijela odluku o razvodu za njegovu je prijevaru, pišu, imala i dokaze. I u ožujku je Sharon medijima dala naslutiti da u njihovu braku nije sve u redu ispričavši da ju je Ozzy varao s dvije dadilje njihove djece.

“Imali smo četiri dadilje za svoje troje djece jer ja sam u to vrijeme dosta radila. Bile su mi velika pomoć, a mi smo njima služili samo za stjecanje popularnosti. Dvije sam uhvatila u krevetu s Ozzyjem. Naravno, ne obje u isto vrijeme”, otkrila je Sharon.

Njegovo ponašanje tada je opravdala ovisnošću o alkoholu i drogama. No sada oprosta nema. Posebice jer zna da je Ozzy posljednje tri i pol godine čist od svega i da je ovu prijevaru izveo svjesno. Sreli su se 70-ih, kada je on bio na usponu popularnosti s grupom Black Sabbath, a ona mu je postala menadžerica. Vjenčali su se u srpnju 1982. i dobili djecu Aimee (32), Kelly (31) i Jacka (30). 

>>Sharon Osbourne piše ministru Romiću: Zaštitite činčile od strahovite okrutnosti!

Komentara 3

DU
Deleted user
12:40 09.05.2016.

Hjoj, Ozzy više od činčila voli vjeverice.

HH
helgin@hogar
11:16 09.05.2016.

da se nije brinula za cincile u hrvata nego za muza, to se ne bi dogodilo...

IV
ivanvladoci
10:22 09.05.2016.

Sharon se spetljala sa Romićem i pisala mu a sad je ispao kriv jadni Ozzy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije