Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je pobijedila

Scully i Mulder su u vezi, zbog njega je čak ostavila partnera

X Files, Duchovny, Anderson (1)
Foto: Pixsell
1/3
11.08.2012.
u 18:45

FBI-evi agenti iz serije 'Dosjei X' navodno su dugo skupa. Gillian Anderson i David Duchovny žive zajedno, a s njima su i njena djeca, piše Celeb Dirty Laundry

S vlasnikom tvrtke za proizvodnju alata Markom Griffithsom (40) bila je šest godina. Gillian Anderson (43) navodno ga je ostavila zbog kolege Davida Duchovnyja (52). Agentica Scully i agent Mulder iz serije \'Dosjei X\' već žive zajedno, piše portal Celeb Dirty Laundry.

Izvor je za portal rekao da su David i Gillian u vezi već neko vrijeme te da je glumica i djecu odvela u glumčev stan te tamo svi zajedno žive.

Gillian i David radili su zajedno od 1993. do 2002. godine. Kemija između njih postojala je i tijekom snimanja serije \'Dosjei X\', a obožavatelji su ih više od svega htjeli vidjeti u romantičnoj vezi.

Anderson je prije Griffithsa bila u braku s redateljem Clydeom Kotzom te nakon njega s redateljem dokumentaraca Julianom Ozanneom. Iz prvog braka ima 17-godišnju kćer Piper. S Griffithsom ima sinove Oscara (5) i Felixa (3).

Ključne riječi

Komentara 3

QW
qwas33333
22:50 11.08.2012.

Mulderić i Skulić

AL
AlanFord
10:06 12.08.2012.

Hank Moody :D

BA
Barts
09:52 12.08.2012.

Bas mi je drago ,pa i u onoj seriji se videlo da odgovaraju jedno drugom.Kada se pojavio onaj drugi Molder ,serija je postala nekako izvestacena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije