Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stav o ljubavi

Scarlett Johansson: Nije prirodno cijeli život biti u vezi s jednom osobom

Scarlett Johansson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
16.02.2017.
u 14:25

Glumica se nedavno rastala od drugog supruga Romana Dauriaca, a prije njega bila je u braku s Ryanom Reynoldsom

Glumica Scarlett Johansson dala je intervju za novi broj časopisa Playboy u kojem je odgovorila i na pitanja o braku i ljubavi.

- Mislim da je brak jedna romantična i lijepa ideja i ako se dovoljno trudite i radite na tome to se može pretvoriti u prekrasnu stvar. Ipak mislim da ljudima nije prirodno da cijeli život provedu s jednom osobom - rekla je 32-godišnja glumica.

Na temu ljubavi i veza još je dodala:

- Na vezi i braku moraš raditi.Kada se moraš toliko truditi kako bi ostao vjeran nekome meni to pokazuje da to i nije baš normalno stanje.

Scarlett se prije nekoliko tjedana razišla od drugog supruga Romana Dauriaca, a prije njega bila je u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom

- Biti u braku i biti u vezi dvije su različite stvari i svi koji i tvrde da je to isto lažu vam. Stavi se promjene ulaskom u brak. Znam to iz  primjera brojnih prijatelja koji su deset godina bili u vezi i nakon vjenčanja svi su mi priznali da je u braku drukčije. To je lijepa stvar ali donosi puno odgovornosti - poručila je glumica.

>>Zvijezde najviše nude onu hranu koju i sami najviše vole jesti

>>Scarlett Johansson konačno progovorila: Želim moći odgojiti djecu i snimiti film godišnje

Komentara 14

NE
Nenadjebivi
14:38 16.02.2017.

Za ljude vrijedi ono sto ljudi sto čudi kako se kaže ali znam da se mnoge životinje s njom ne bi složile recimo labudovi , crni lešinari , albatrosi , dabrovi , grlice i još neke druge , njima jeje sasvim pripodno da su vjerni i odani samo jednom partneru.

SX
sudbina x
14:29 16.02.2017.

Mrš...

JO
Jozica
14:45 16.02.2017.

Mlada, lijepa, puna ko brod, salijeću je na svakom koraku, da iz njezine perpektive to što je rekla je ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije