Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demoni prošlosti

Nije izdržao, ponovno završio u klinici za odvikavanje

robin williams
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
1/4
02.07.2014.
u 09:01

Poznati glumac prijavio se u kliniku u Minnesoti, potvrdio je njegov glasnogovornik

Hollywoodski glumac Robin Williams prijavio se u kliniku za odvikavanje. Poznati glumac prijavio se u kliniku u Minnesoti, potvrdio je njegov glasnogovornik.

- Nakon što je odradio projekt za projektom, Robin je iskoristio priliku da se fino uskladi i fokusira na njegovu kontinuiranu obvezu, na što je vrlo ponosan - rekao je glasnogovornik.

Williams je u nedjelju ujutro viđen u jednoj slastičarnici u blizini klinike. Fotografirao se sa zaposlenicom te je izgledao zdravo i nasmiješeno.

Glumac se liječi u klinici The Lodge, koja je poznata po tome što pomaže pacijentima da održe dugotrajnu trijeznost.

Tamo bi trebao ostati nekoliko tjedana, no to ga ne sprječava da koristi Twitter pa je tako sinoć komentirao i utakmicu između SAD i Belgije.

I prije osam godina, 62-godišnji glumac prijavio se na odvikavanje od alkohola.

- Nakon 20 godina trijeznosti, Robin Williams ponovno se propio te je odlučio poduzeti proaktivne mjere zbog svoje dobrobiti i one njegove obitelji - rekao je tada njegov glasnogovornik.

>>Robin Williams se vraća: Pred bankrotom sam zbog razvoda

Foto: Facebook/ Naš potok

Facebook

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije