Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodan par

Rihanna ljubi slavnog nogometaša?

rihanna benzema
Foto: Instagram
03.06.2015.
u 14:44

Kada se prošle godine ozlijedio, Rihanna je Benzemi dala podršku na Twitteru, rekavši da osjeća njegovu bol

Rihanna, čini se, ima novog dečka. Ovog puta to je navodno nogometaš Real Madrida, Karim Benzema.

Naime, uhvaćeni su nakon tuluma na doručku u jednom kubanskom restoranu u New Yorku. Doručkovali su jaja, a Rihanna je pritom s njim pričala na francuskom. Iako nema nikakvih informacija o tome kako su se ponašali tijekom tuluma u klubu The Griffin, zajednički doručak bio je dovoljan da mediji pretpostave da su RiRi i Benzema u ljubavi.

U svakom slučaju, već dugo se poznaju i u dobrim su odnosima. Kada se prošle godine ozlijedio, Rihanna je Benzemi dala podršku na Twitteru, rekavši da osjeća njegovu bol. On joj je zahvalio na podršci. Već tada su krenule priče o njihovoj ljubavi, no sve je ubrzo prestalo.

>>Trebalo je dvije godine da se ručno izradi Rihannina haljina. A onda su je popljuvali

>>Rihanna u metrima krzna, a Kim Kardashian i Beyonce skoro gole

Komentara 1

OP
openheimer2
15:01 03.06.2015.

neka se konačno skine jay ziju sa grbače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije