Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 20 godina braka

Razvodi se Chris Rock

chris rock i žena
Foto: Press Association/PIXSELL
29.12.2014.
u 08:51

Brak Chrisa Rocka gotov je, i to nakon gotovo 20 zajedničkih godina sa suprugom Malaak Compton - Rock

Brak Chrisa Rocka gotov je, i to nakon gotovo 20 zajedničkih godina sa suprugom Malaak Compton - Rock, javlja People.

Par je magazinu poslao zajedničku izjavu u kojoj priznaju da su odlučili otići zasebnim putevima. - Nakon puno razmišljanja, i 19 godina braka, Chris i ja odlučili smo svaki ići zasebnim putem. Iako je ovo značajna promjena, moja djeca ostaju moj prioritet i centar svijeta, poručila je Malaak.

Glumac i supruga se već jednom odlučio na razvod, i to 2006. godine. Chris je imao spremne papire za zahtjev za razvod, no povukao ih je pa su on i Malaak ostali zajedno još dugo. Par se vjenčao 1996. godine, a imaju dvije djevojčice, 12-godišnju Lolu Simone i 10-godišnju Zahru Savannah.

>>Kćeri izluđuju Chrisa Rocka da ih upozna s Obaminom djecom

Komentara 1

KA
karambita
17:20 29.12.2014.

Svasta, a tko su ovi, nikad cuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije