Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jet-set klinci

Kćeri izluđuju Chrisa Rocka da ih upozna s Obaminom djecom

Barack Obama
Reuters
11.10.2009.
u 17:37

Američki komičar Chris Rock požalio se medijima da ne zna kako više izići na kraju s djecom koja od početka godine sanjaju o druženju s kćerima novog američkog predsjednika.

Američki komičar Chris Rock požalio se medijima da ne zna kako više izići na kraju sa svojim kćerima, sedmogodišnjom Lolom i petogodišnjom Zahrom.

Djevojčice, naime, od početka godine sanjaju o druženju s kćerima novog američkog predsjednika.

- Neprestano me pitaju kad ću upoznati Baracka Obamu da se mogu igrati s njegovim klinkama. U početku sam im se smijao i rekao da predsjednik ima previše posla za takva druženja, ali one su uporne - ispričao je 44-godišnji glumac.

Obamine kćeri, 11-godišnja Malia i osmogodišnja Sasha, dosad su od roditelja tražile da upoznaju članove teen grupe Jonas Brothers.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije