Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dali joj neobično ime

Preslatka je! Poznati glumački par pokazao novorođenu kćer

ashton kutcher
Foto: Twitter
1/5
03.10.2014.
u 07:57

Mila Kunis i Ashton Kutcher pokazali su svoje prvorođeno dijete, koje je na svijet došlo prije tri dana u Los Angelesu

Ashton Kutcher objavio je fotografiju novorođene kćeri, kojoj su on i zaručnica Mila Kunis dali pomalo neobično ime - Wyatt Isabelle Kutcher.

Kutcher je fotografije objavio na svojoj stranici Aplus.

- Mila i ja želimo dobrodošlicu Wyatt Isabelle Kutcher na svijet. Neka tvoj život bude ispunjen s čudesima, ljubavi, zdravljem, znatiželjom i privatnošću - napisao je Kutcher objavivši čitav niz fotografija, upitavši obožavatelje mogu li prepoznati koja beba s fotografija je njihova.

No, kada je objavu postavio na Facebooku, bio je nešto manje dobre volje.

- Evo vam slika djeteta. Pa, jedno od njih jest. Sada taj helikopter nad našom kućom može prestati nadlijetati, beba spava unutra! I preslatka je - dopisao.

Mila Kunis svoje prvo dijete rodila je u utorak u Los Angelesu oko 6 sati ujutro. Par se sam dovezao u bolnicu i prema riječima očevidaca, nisu imali nikakve posebne prohtjeve.

>>Mila Kunis i Ashton Kutcher postali roditelji djevojčice

 

Komentara 1

LI
liliZG
10:43 03.10.2014.

Neka tvoj život bude ispunjen s čudesima, ljubavi, zdravljem, znatiželjom i privatnošću - napisao je Kutcher privatnošću...rikavela, dragi moj tatice upravo si joj oduzeo ovu zadnju dobru želju svojom objavom njene slike...sam sebi u usta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije