Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 84. godini

Preminuo legendarni Mr. Spock iz Zvjezdanih staza

'spock02_nnn_zad_180912'
Foto: ''
1/5
27.02.2015.
u 18:28

Uzrok smrti kronična je opstruktivna bolest pluća zbog koje je slavni glumac prije tjedan dana hitno hospitaliziran.

Leonard Nimoy, poznatiji kao legendarni Mr. Spock iz znanstveno-fantastične serije ''Zvjezdane staze'' preminuo je u 84. godini u svom domu u Los Angelesu, piše New York Times. 

Vijest o smrti potvrdila je Nimoyeva supruga Susan Bay. Dodala je i da je uzrok smrti kronična opstruktivna bolest pluća zbog koje je slavni glumac prije tjedan dana hitno hospitaliziran. 

Svoju bolest Nimoy je pripisao lošim životnim navikama i dugogodišnjoj ovisnosti o cigaretama. Da boluje od kronične opstruktivne bolesti pluća zbog kojeg mu je dovod zraka u organizam bio slab glumac je objavio prošle godine na Twitteru.

– Prestao sam pušiti prije 30 godina. Očito ne dovoljno rano. Imam kroničnu opstruktivnu bolest pluća. Deda vam kaže, prestanite odmah. Živite dugo i kvalitetno - savjetovao je tada Nimoy.

Vijest o njegovom odlasku ganula je obožavatelje popularne serije koji se od Mr. Spocka opraštaju na društvenim mrežama.

-Vrijeme je da zaboravimo sve političke besmislice i da se prisjetimo čovjeka koji nam je donio priče koje ulijevaju optimizam u budućnost- napisao je jedan od fanova pokojnog Nimoya.

 

>>Legendarni Mr. Spock hitno prevezen u bolnicu zbog problema s plućima

Ključne riječi

Komentara 9

AA
AAlien
18:32 27.02.2015.

Na Vulkanu sutra dan žalosti. rip Mr. Spock.

CR
CrazyCat
19:06 27.02.2015.

Live long & prosper

Avatar airbizz
airbizz
20:34 27.02.2015.

needs of the many outweigh the needs of the few or the one.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije