Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi skandal?

Poslušajte kako Britney Spears zvuči prije studijske obrade

britney spears
Foto: Instagram
1/2
08.07.2014.
u 22:55

Britney Spears ponovno je žrtva glasina prema kojima na svojim koncertima ne pjeva uživo...

Britney Spears ponovno je žrtva glasina prema kojima na svojim koncertima ne pjeva uživo. U javnost je procurila snimka na kojoj se čuje kako Britney pjeva u studiju. Njen glas je neobrađen, a zvuči poprilično prosječno. Pjeva svoj novi singl 'Alien' sa zadnjeg albuma 'Britney Jean'.

Nakon što je snimka obišla svijet, oglasio se njen producent William Orbit, koji kaže kako na snimci nije finalna verzija te kako se Britney upjevavala. - Želio bih samo reći da svaki pjevač prolazi kroz upjevavanje kako bi se glas ugrijao. To je kao kada se sportaši istežu prije velike utrke. Treba neko vrijeme da se vrati glas, a ova snimka nije ni trebala izaći van, izjavio je producent u službenoj objavi, prenosi Huffington Post.

>>Već su toliko narasli! Pop princeza i sinovi spremni za ljeto

Komentara 4

Avatar morski covik 3
morski covik 3
07:29 09.07.2014.

Wow!!!

LI
liliZG
09:37 09.07.2014.

da ona otvara usta na svojim koncertima i fanovi bi trebali biti zahvalni bogu da slušaju pročiščene studijske snimke a ne njen glas , jer ovako bar dobivaju kakav takav show a onako bi to izgledalo kao neki fijasko sa hrvatska traži zvijezdu.... moj sin je bio jako razočaran zbog playbacka na zagrebačkom koncertu prije par godina ali...

ĆA
ćaćaća
11:51 09.07.2014.

ovo je samo jedna od prevara neoliberalnog kapitalizma pod motom(uzmi samo lovu)nije bitno što ovčice to ne kuže...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije