Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK DEVEDESETIH

Hit proljetna frizura su tanke pletenice uz glavu

Badrić
Foto: Facebook
1/2
09.03.2017.
u 11:53

Trend je uveo Balmain, a poznati prigrlili varijacije

Pletenice su nas osvojile još lani kad je dvije pletenice uz glavu, tzv. “dutch braids” popularizirala Kim Kardashian, no i ove su sezone u modi.

Potvrdu trendu dala su i dva velika dizajnerska imena, Valentino i Balmain, na nedavno završenom Tjednu mode u Parizu, a ova je frizura veliki podsjetnik na devedesete kad su ulicama vladale tanke pletenice ispletene uz glavu.

Osim toga, pletenice se neraskidivo vežu uz rap glazbu pa ovakve frizure nekad nisu bile karakteristične samo za žene, već su ih hrabro nosili i muškarci pa to mogu i ponoviti. Poznate dame nisu dugo čekale te su trend prigrlile čim su Gigi Hadid i Kendall Jenner prošetale pistom noseći trostruku pletenicu koja se nastavlja u spušteni rep.

Prva koja se odlučila za ovu hit frizuru je manekenka Cara Delevigne koja nosi nekoliko debelih pletenica, a ni domaće zvijezde nisu dugo čekale.

Međutim, da ne slijede slijepo samo svjetske trendove s modnih pista, već stvaraju i vlastite, pokazale su pjevačice, glumice, sportašice i voditeljice noseći pletenice u ženstvenijim i romantičnijim varijantama. Iako je popularnost “dutch braids” naglo pala te ih ne viđamo u uličnoj modi, one su pokazale neke nove trikove u pletenju.

Sandra Perković, Nina Badrić, Ecija Ivušić, Nives Celzijus i Renata Končić Minea nisu se zaustavile samo na onim tankim kao posljednjem trendu, već nose i klasičnu pletenicu, pletenice oko glave i riblju kost kakvu su im plele bake. 

>> Cvijeće kao podloga u kampanji proljetnog Bipa Fashion.hr-a

>> Katy Perry drastično promijenila frizuru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije