Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava je kraljica

Oprah više nije najmoćnija, Beyonce je svrgnula s trona!

beyonce
Foto: tumblr
1/10
01.07.2014.
u 11:34

Beyonce je svrgnula Opru Winfrey s trona najmoćnijih poznatih osoba i zasjela na vrh Forbesove liste za 2014. godinu

Beyonce je svrgnula Opru Winfrey s trona najmoćnijih poznatih osoba i zasjela na vrh Forbesove liste za 2014. godinu. U Top 100 poznatih ušlo je još šest Afroamerikanaca.

Procjenjuje se kako Beyonce godišnje zarađuje 115 milijuna dolara, a za svaki koncert na svojoj turneji utrži oko 2,4 milijuna dolara. U isto vrijeme, njen suprug Jay-Z, koji se također nalazi u Top 10, godišnje zarađuje 65 milijuna dolara.

Bila je to dobra godina za manjine na listi - sedam od prvih osam najmoćnijih poznatih osoba su Afroamerikancu, a dok je jedna, komičarka Ellen DeGeneres, lezbijka.

Magazin je slavne osobe rangirao prema njihovom bogatstvu i utjecaju, mjerenima prema medijskim nastupima.

U Top 10 najmoćnijih slavnih ušli su redom Beyonce, LeBron James, Dr. Dre, Oprah Winfrey, DeGeneres, Jay-Z, Floyd Mayweather, Rihanna, Katy Perry i Robert Downey Jr.

Prošle godine, šest od prvih 10 mjesta držale su žene, ali samo su dvije od 10 najmoćnijih slavnih bile Afroamerikanke - Oprah i Beyonce.

I na ostalim mjestima bilo je preslagivanja. Justin Bieber pao je na 33. mjesto s broja devet. Teniska zvijezda Roger Federer, redatelj Steven Spielberg i rock bend Bon Jovi ispali su iz prvih 10, ali su još uvijek u Topu 20.

>>Ovo su najmoćnije slavne osobe na svijetu

Foto: tumblr
tumblr

Komentara 2

SA
samoborka
12:31 01.07.2014.

Beyonce je ništa drugo do umjetna američka tvorevina. Žena-robot, lutka na koncu glazbene industrije, produkt marketinga i propagande. Nema tu nikakve umjetnosti, nota, talenta...Ono što ona izvodi nije glazba, ono je pornografija s vrištanjem na mikrofon, govno upakirano u sjajni celofan, kao što je i cijela Amerika i njen politički, ekonomski, socijalni, inustrijski..i svaki ostali sustav. Ne simpatiziram Ruse, nikada nisam, ali mi je drago da postoji sila koja se lako iskezi poremećenoj i izopačenoj Americi.

BA
Bart812
12:45 01.07.2014.

Sotonjare obje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije