Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši suprug

O razvodu od Monice Belluci: Žene vole jedino svoju djecu

monica belluci
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/3
12.03.2014.
u 09:33

Francuski glumac Vincent Cassel progovorio je o razvodu od Monice Bellucci, jedne za najljepših glumica svijeta

Francuski glumac Vincent Cassel progovorio je o razvodu od Monice Bellucci, jedne za najljepših glumica svijeta, za francusko izdanje časopisa Marie Claire.

- Odrastao muškarac dobro zna da žene istinski vole jedino svoju djecu. Kažem to bez ljubomore. Nedostatak ljubavi je problem 3/4 četvrtine odraslih. Rijetke su uravnotežene osobe, a ja nemam dojam da sam jedan od njih - rekao je 47-godišnji glumac, koji se od Monice razveo u kolovozu 2013. nakon 14 godina braka. Par ima dvije kćeri, 10-godišnju Devu i četverogodišnju Leonie.

No, kaže kako je Monica i dalje jedina njegova prijateljica.

- Sve mi se ranije miješalo. Čim bih stekao prijateljicu, morao sam spavati s njom. Kasnije sam se oženio i moja jedina prijateljica bila je moja žena, što je i danas, uostalom - dodao je Cassel.

>>Monica Bellucci i Vincent Cassel dugo živjeli na različitim adresama

Komentara 2

LI
liliZG
10:38 12.03.2014.

razmaženo muško derište, koje se osjeća ugrožen od strane vlastite male djece.... pih...

PP
pp
12:16 12.03.2014.

Pa nije to rekao. Općenito danas muževi izvise. Na ženskom listu prioriteta niže je samo žena sama. Djeca, posao, kuća...mož dobije mrvice, a žena ni to...tako je to danas...vidim to po ljudima koji su u braku. Jednostavno sustav koji te melje. Htio ne htio, tako ispadne. Pa se upitaš, a zašto se onda ženiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije