Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Rimu i Parizu

Monica Bellucci i Vincent Cassel dugo živjeli na različitim adresama

'Monica Bellucci at the premiere for 'Ne Te Retourne Pas' ('Don't Look Back'), held at the Palais des Festivals during the 62nd Festival de Film, Cannes, France.Photo: Press Association/PIXSELL'
Press Association/PIXSELL
27.08.2013.
u 11:23

Monica Bellucci potvrdila je u ponedjeljak da se rastaje od francuskog glumca Vincenta Cassela.

Monica Bellucci potvrdila je u ponedjeljak da se rastaje od francuskog glumca Vincenta Cassela. Nakon tjedana špekulacija, ubrzo bivši supružnici izjavili su da se sporazumno rastaju nakon 14 godina braka. Navodno je nevoljama u braku pridonijela i česta razdvojenost para, piše Daily Mail. Špekulira se kako su njegove česte nevjere glumici napokon dozlogrdile.

Naime, Cassel i Monica posljednjih nekoliko godina vodili su odvojene živote u stanovima u Parizu i Rimu, a Cassel je mnogo vremena provodio i sam u Brazilu, piše Daily Mail. Monica i Vincent upoznali su se 1996. godine na snimanju filma 'L'Appartement', a bili su u vezi tri godine prije no što su izrekli sudbonosno "da" u Monacu. Glumica trenutačno vrijeme provodi u Srbiji, gdje snima film Emira Kusturice.

>>Monica Bellucci rastaje se nakon 14 godina braka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije