Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantna snimka

Nogometaš nokautirao suprugu, a ona ga brani: Pokazat ćemo svijetu što je prava ljubav

ray rice
Foto: Youtube (screenshot)
1/3
10.09.2014.
u 17:19

U javnost je dospjela snimka na kojoj je američki nogometaš Ray Rice jednim udarcem nokautirao tadašnju zaručnicu, nakon čega je dobio otkaz u Baltimore Ravensima

Ray Rice, američki nogometaš Baltimore Ravensa, u veljači je jednim udarcem nokautirao tadašnju zaručnicu Janay Rice, zbog čega je protiv njega bila podignuta i optužnica. No, Janay je odbila prijaviti Raya za nasilje, a samo dan nakon što su sve optužbe povučene, par se vjenčao.

Sada je u javnost dospjela šokantna snimka čitavog napada, koju je objavio TMZ, zbog čega su Baltimore Ravensi Riceu dali otkaz, a NFL ga je suspendirala do daljnjeg.

No, Janay je čvrsto stala uz svog muškarca i optužila medije i javnost da su im priredili pravu noćnu moru.

– Jutros sam se probudila kao da sam sanjala užasnu noćnu moru. Nitko ne shvaća bol koju su mediji i neželjene opcije prouzročili mojoj obitelji. To što moramo stalno proživljavati dan zbog kojeg svakodnevno žalimo je užasno. Samo da znate, nastavit ćemo rasti i pokazivati svijetu što je prava ljubav – napisala je Janay na svom Instagramu.

U početku skandala i Riceov klub bio je uz njega, no nakon objave snimke, promijenili su ploču. Čitav slučaj komentirao je i predsjednik Obama, koji je osudio događaj.

– Udariti ženu nešto je što pravi muškarac nikada ne bi napravio – komentirao je Obama u službenom priopćenju.

>>Zvijezda NFL-a nokautirala suprugu koja se nakon toga onesvijestila

Komentara 7

HL
hlibit
09:57 11.09.2014.

...tuznoo...al sljuca je bogovska

DU
Deleted user
18:08 10.09.2014.

Koja neviđena nasilnica, točno se vidjelo kako je jedva spasio živu glavu jednim preciznim trzajem svoje lagane nevješte ručice. Jedino me čudi zašto je ta svinja nije u prolazu podbočio koljenom kad se već tako u strahu i pod vidnim stresom jedva obranio i ujedno spasio karijeru i svoj mladi perspektivni športski život.

DU
Deleted user
11:53 11.09.2014.

To je ljubav :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije