Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka joj spasila život

Nina Morić ponovno pokušala samoubojstvo!

nina moric
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
13.04.2015.
u 15:19

Manekenka se 2009. godine pokušala ubiti tabletama za spavanje, a ovog puta isto je pokušala prerezavši si žile, piše talijanski Oggi

Nina Morić ponovno je pokušala počiniti samoubojstvo. Manekenka se 2009. godine pokušala ubiti tabletama za spavanje, a ovog puta isto je pokušala prerezavši si žile, piše talijanski Oggi.

U subotu navečer u njezinu stanu pronašla ju je majka Vranka te je odmah pozvala policiju. Ubrzo je stigla i hitna pomoć koja je Ninu odvela u bolnicu u Milanu.

Nesretnu vijest potvrdio je i Ninin dečko Luigi Maria Favoloso. 27-godišnjak je rekao i kako je vijest saznao od Ninina sina. - Istina je, Nina se pokušala ubiti. Na taj očajnički čin navele su je beskrupulozne osobe koje čine loše njoj i njezinu sinu.

- Nina je slaba žena, kao dijete kojem je potrebna ljubav - izjavio je Craig Warwick, prijatelj lijepe Hrvatice. Nina Morić bila je u braku s Fabrizijem Coronom koji se nalazi u zatvoru zbog iznuđivanja novaca i s njime ima sina Carlosa Marija.

>>Poznata manekenka odlučila se na drastičnu promjenu izgleda! Pristaje li joj?

>>Nina Morić i suprug imali tešku prometnu nesreću!

Komentara 14

DE
deroko_
16:10 13.04.2015.

Ma nije ona normalna i nije mi jasno sto se o takvim osobama toliko pise

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:54 13.04.2015.

Jadnica, jedna od najljepših cura svojevremeno u šta se pretvori, malo ovog malo onog i ode sve đavlu, jednom rječju nije ju za žalit, možemo jedino roditelje žalit sad im je postala veliki teret.....

JO
Jole1958
17:30 13.04.2015.

Stvarnost može biti gadna kad živiš u oblacima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije