Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bog nas je čuvao'

Nina Morić i suprug imali tešku prometnu nesreću!

nina morić
Foto: Twitter
1/3
18.09.2013.
u 10:11

Nina Morić i Massimiliano Dossi slupali su se u iznajmljenom terencu. On je odbio alkotest.

Nina Morić imala je tešku prometnu nesreću sa svojim suprugom Massimilianom Dossijem. Vozio je on, a prometna nesreća dogodila se oko jedan sat jutros kraj talijanskog grada Desenzano del Garda. Sletjeli su s ceste u luksuznom džipu Infinity, piše portal The Blasting News.

Iako na cesti nije bilo nikoga, nesreća se dogodila, a Massimiliano je odbio alkotest. Uzrok nesreće još nije poznat te se istražuje. Nina je nesreću već komentirala na svom Twitteru, gdje je napisala kako ih je Bog čuvao. Odmah nakon nesreće, oboje su pregledani u bolnici i zadržani na promatranju 6 sati. Nakon što su izašli iz bolnice, objavili su fotografiju na Twitteru.

Nina i Massimiliano vjenčali su se budističkim ritualom u Kambodži u kolovozu, a poslije toga stigli su i na odmor u Dubrovnik, gdje nisu skidali ruke jedno s drugog.

>>Nina Morić na Twitteru objavila fotku s tajnog vjenčanja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije