Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada je službeno

Nick Cannon predao papire za razvod od Mariah Carey, par se već dogovorio o podjeli imovine

'Mariah Carey and Nick Cannon arriving for the 82nd Academy Awards at the Kodak Theatre, Los Angeles.  Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/PIXSEL
1/3
16.01.2015.
u 19:28

Uskoro bivši supružnici, tjedan dana prije predaje papira za razvod, navodno su se dogovorili o podjeli zajedničke imovine koja se procjenjuje na oko 2 milijarde kuna

Već se dugo šuška o razvodu Mariah Carey i Nicka Cannona, a sada je konačno stigla i službena potvrda da se slavni par rastaje. 

TMZ piše kako je papire za razvod Nick predao 12. prosinca. Uskoro bivši supružnici, tjedan dana ranije, navodno su se dogovorili i o podjeli zajedničke imovine koja se procjenjuje na oko 2 milijarde kuna. S obzirom na to da je Nick papire za razvod predao sredinom prosinca, najvjerojatnije je da neće dobiti ni novčića od  skorašnjih nastupa Carey u Las Vegasu za koje će pjevačica biti honorirana pozamašnim iznosom.

Tko će dobiti skrbništvo nad njihovim trogodišnjim blizancima Moroccanom i Monroeom još nije potvrđeno, no djeca bi navodno trebala ostati kod pjevačice.

>>Nick Cannon: Mariah Carey i ja zajedno ćemo provesti blagdane

>>Mariah Carey pred razvodom?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije