Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolovala od bulimije

'Mislila sam da sam debela i da nisam dovoljno lijepa'

Nicole Scherzinger
Foto: Instagram
1/11
16.10.2014.
u 18:57

Iako se čini kao da ima sve – sjajnu karijeru, zgodnog i uspješnog dečka te prekrasno tijelo, Nicole Scherzinger imala je, kaže, problema sa samopouzdanjem

Iako se čini kao da ima sve – sjajnu karijeru, zgodnog i uspješnog dečka te prekrasno tijelo, Nicole Scherzinger imala je problema sa samopouzdanjem, o čemu je progovorila za The Evening Standard.

Ovo 36-godišnja ljepotica progovorila je o svojoj dugogodišnjoj borbi s kompleksima i bulimijom od koje je bolovala osam godina. Izjavila je kako je mislila da nije vrijedna ničeg. – Mislila sam da nisam dovoljno lijepa, da sam debela i da ničeg nisam vrijedna. Na svom novom albumu progovorila sam o svojim problemima, onima s kojima sam se dugo borila. S albumom se mogu povezati mnogi ljudi koje muče isti problemi – rekla je Nicole.

Probleme koje je imala s prehranom otkrila je 2012. godine. – Nikad nisam željela pričati o tome, nikad nisam željela glumiti žrtvu i nisam htjela da moja obitelj sluša o tim stvarima jer mislim da bih im slomila srce. To je bila moja ovisnost. Nikad nisam konzumirala droge, no ovo je bilo nešto poput ovisnosti, rekla je svojedobno osvrnuvši se na bulimiju. Prekrasnoj Nicole dugo je trebalo da pobijedi probleme i stekne pravu sliku o svom tijelu, a otad je velika pobornica zdravog načina života.

Foto: Instagram

>>Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton zajedno u Sikstinskoj kapeli i pred papom

>>Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton zajedno dočekali Novu godinu?

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:48 17.10.2014.

Ma dobro, vama je I Severina prekrasna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije