Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje oprezni

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton zajedno dočekali Novu godinu?

nicole i lewis
Foto: Instagram
1/3
02.01.2014.
u 19:08

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton ponovno su zajedno. Već se mjesecima raspravlja o njihovom odnosu, a sada su se razotkrili fotografijama sa odmora u Aspenu

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton ponovno su zajedno. Već se mjesecima raspravlja o njihovom odnosu, a sada su se razotkrili fotografijama sa odmora u Aspenu. Svaki na svojoj društvenoj mreži objavili su fotografije gdje poziraju na snijegu u zalazak sunca.

- Nema boljeg načina za započeti 2014., nego u božjoj zemlji. Molitva i motorne sanjke, napisala je pjevačica uz fotografiju. Ubrzo je istu fotografiju objavio i Lewis Hamilton. - Sjajan način kako ući u novu godinu. Blagoslovljen sam što imam tako sjajnu obitelj kraj mene, napisao je vozač. Unatoč fotografijama, par se ne spominje u međusobnim objavama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije