Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta joj je tračeva

Mel B. otkrila koja Spajsica nikada nije spavala s Robbiejem Williamsom

Mel B
Foto: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL
1/7
22.11.2016.
u 08:35

Gostujući u jednoj radijskoj emisiji bivša članica grupe Spice Girls otkrila je da je ona jedina članica benda s kojom Robbie nije imao aferu

Mel B., članica nekada najpopularnijeg britanskog ženskog benda Spice Girls otkrila je tajnu o kojoj se dugo šuškalo. Pjevačica je priznala da je ona jedina članica benda koja nije spavala s Robbiejem Williamsom. Još davno prije Robbie je dao naslutiti kako je imao aferu sa svih pet članica, što je malo naljutilo Mel B., inače njegovu dobru prijateljicu.

– Ja sam jedina od nas pet s kojom sigurno nikada nije bio. On mi je prijatelj i to bi mi bilo fuj – ispričala je Mel B. u jednoj radijskoj emisiji i dodala kako joj se Robbie i ispričao što je negdje spomenuo kako je bio sa svim članicama benda. Robbie Williams prije je na koncertima, najavljujući pjesmu "Back for Good", koju je pjevao s Take Thatom, kao uvod u nastup znao reći da mu je drago što je bio s četiri od pet Spajsica.

– Bila je to šala, šala koju su svi prenijeli i koja je naljutila i Spajsice, a koliko čujem, i njihove muževe i ovim putem im se ispričavam – rekao je nedavno i sam Williams. 

>>Robbie Williams ispričao najčudniju seks-priču ikada

Komentara 2

DU
Deleted user
09:57 22.11.2016.

Uf... Hvala Bogu da je konačno progovorila o tome. Muči me to od kraja 90-ih.

DU
Deleted user
10:06 22.11.2016.

mora da će novim remek delom da nas obraduju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije