Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznate dame

Maja Lena Lopatny i Mia Begović plijenile pozornost na otvaranju novog wellness studija

gymnasium
Foto: Dražen Komar
1/5
15.04.2016.
u 11:17

Na otvorenju su bile i manekenka Anteu Kodžoman, voditeljica Ivana Šundov, pjevačica Antonija Šolu, poduzetnica Snježana Mehun te brojni drugi

Sinoć u Zagrebu na veliko oduševljenje mnogih otvoren je Wellness & Spa Gymnasium Fitness Studio oaza ljepote za muškarce i žene koji na jednom mjestu pruža sve ono što je potrebno za ljepotu i zdrav život.

Gymnasium Fitness Studio podsjetimo prošle godine je odabran za najbolju fitness teretanu u Zagrebu koju posjećuju i mnoge poznate osobe koji upravo u njoj svoje tijelo dovode do savršenosti, a kako nam voditeljica centra Doris Dragičević kaže "sretni su što su proglašeni najboljim jer zaista se trude ponuditi sve ono što je potrebno za zdrav duh i tijelo, a upravo odličan i educiran tim stoji svima na raspolaganju kako bi postigli svoje savršene rezultate.

Na otvorenju gdje je vladala velika gužva se moglo vidjeti i mnoga poznata lica kao manekenku Anteu Kodžoman, voditeljicu Ivanu Šundov, pjevačicu Antoniju Šolu, poduzetnicu Snježana Mehun, a novootvoren Welness&Spa Studio posjetili su i brojni košarkaši, nogometaši  i mnogi drugi koji su uveličali otvorenje. 

Lijepa manekenka Antea Kodžoman i ovog puta je plijenila pažnju svojim prekrasnim izgledom, dok se nakon dugo vremena u javnosti moglo vidjeti i voditeljicu Ivanu Šundov koja je blistala na otvorenju... Posebnu pažnju na otvorenju plijenile su poznate majka i kći, glumica Mia Begović i TV voditeljica Maja Lena Lopatny

Ekskluzivno smo saznali da prekrasna Antonija Šola priprema novi album, a nedugo je snimila i spot za pjesmu koja će ne sumnjamo postati veliki hit, a sam spot je sniman na svjetioniku.

>>Vodeći svjetski brendovi naočala osvojili poznate Zagrepčanke

>>Domaće trendseterice uživale u ugodnom modnom druženju

Komentara 1

AA
AAlien
18:35 17.04.2016.

God damn...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije