Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremne za ljeto

Vodeći svjetski brendovi naočala osvojili poznate Zagrepčanke

poznati optika stepinac
Foto: Bruno Zlomislić
1/19
12.04.2016.
u 10:15

Bojana Gregorić, Enes Vejzović, Iva Jerković, Renata Sopek, Kristina Bradač i Darko Janeš, prvi su imali priliku isprobati najnovije dizajnerske naočale

Od proteklog vikenda, centar Zagreba bogatiji je za još jedan ekskluzivni prostor u kojem se mogu pronaći vodeći svjetski brandovi naočala. Optika Stepinac, poznata po vrhunskoj kvaliteti, ponudi i usluzi, otvorila je svoju treću moderno uređenu i opremljenu lokaciju u Bakačevoj 10, koju su obogatili s novim brandovima u ponudi poput: Dita Von Tesse, Victoria Beckham, Tiffany, Fendi, Linda Farrow, Oliver Goldsmith, Chopard i mnogi drugi.

Moderan dizajn ovih naočala privukao je i brojne osobe iz javnog života poput Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića, Ive Jerković, Renate Sopek, Kristine Bradač i Darka Janeša, koji su ih prvi imali priliku isprobati i uvjeriti se da ljepota očiju počinje od naočala.

Ljubazno osoblje Optike Stepinac individualnim pristupom svakom klijentu nudi stručne savjete i pomoć, kako bi odabrali najbolje rješenje za oči, a pritom zadovoljili funkcionalnost i estetiku. Vrhunska ponuda, usluga i poslovanje Optike Stepinac prisutno je već skoro 20 godina u zagrebačkoj metropoli. Novootvoreni prostor Optike Stepinac nova je najdraža je adresa svih zaljubljenika u vrhunski dizajn i kvalitetu naočala te će zasigurno zadovoljiti kriterije i onih najzahtjevnijih.

>>Domaće trendseterice uživale u ugodnom modnom druženju

>>Brojni poznati pohrlili na otvorenje 12. Oscar revije. Evo tko je sve stigao!

Komentara 1

MA
Matej7007
10:27 12.04.2016.

Vijest za usrat se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije