Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U sudnici

Loša vijest za najzgodnijeg kriminalca na svijetu

Jeremy Meeks
Foto: Stockton Police Facebook
1/2
09.07.2014.
u 10:13

Meeks se suočava s optužbama za posjedovanje oružja, za što bi mogao "odležati" u zatvoru i do 10 godina uz novčanu kaznu od 250 tisuća dolara

Iako je tražio da mu se odobri da se pred sucem pojavi u uobičajenoj odjeći, najpopularniji kriminalac Jeremy Meeks morao je izići pred suca u zatvoreničkom, narančastom odijelu i s lisičinama na rukama.

Bilo je to prvo njegovo pojavljivanje na sudu otkada je uhićen prije mjesec dana i otkada je postao planetarno popularan nakon što je policija objavila njegovu fotografiju. Meeks se suočava s optužbama za posjedovanje oružja, za što bi mogao "odležati" u zatvoru i do 10 godina uz novčanu kaznu od 250 tisuća dolara, piše Washington Post. Njegov će slučaj preuzeti federalni tužitelj, navodi se.

Fotografiranje i snimanje suđenja nije dopušteno.

Podsjetimo, za Meeksa su se zainteresirali modni agenti, a već ima i dva agenta iz Hollywooda.

>>Zločin se ipak isplati? Zgodnom kriminalcu nude ugovor za 30.000 dolara mjesečno

>>Najzgodniji kriminalac sretno je oženjen i poručuje iz zatvora: Nisam gangster

 

Komentara 2

LI
liliZG
10:41 09.07.2014.

vidim da ima i suzicu istoetovirano što bi značilu u njegovim krugovima da je nekoga i ubio, al vajda mu nisu mogli dokazati...

Avatar žič
žič
12:13 09.07.2014.

da nema plave oći ne bi se ni čulo za njega,osim u crnoj kronici,naravno američkoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije