Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznu mora odslužiti

Zločin se ipak isplati? Zgodnom kriminalcu nude ugovor za 30.000 dolara mjesečno

Jeremy Meeks
Foto: Stockton Police Facebook
1/3
24.06.2014.
u 08:50

Za njega se zainteresirala agencija Blaze Models iz koje su za TMZ izjavili da bi mu mogli osigurati ugovore s modnim kućama poput Versacea i Armanija uz zaradu od 15-30.000 dolara mjesečno.

Čini se da će se zločin ipak isplatiti Jeremyju Meeksu (30) iz Kalifornije čija je fotografija s uhićenja obišla svijet i osvojila srca mnogih žena.

Meeks je uhićen pod sumnjom za sudjelovanje u nizu pljački, zbog posjedovanja oružja, opiranja uhićenju a karijeru gangstera mogao bi zamijeniti modnim pistama.

Sam za sebe kaže da je okrenuo leđa kriminalu, no kaznu će morati odslužiti.

Za njega se zainteresirala  agencija Blaze Models iz koje su za TMZ izjavili da bi mu mogli osigurati ugovore s modnim kućama poput Versacea i Armanija uz zaradu od 15-30.000 dolara mjesečno.

Meeks je već ranije osuđivan, odežao je 9 godina u zatvoru, oženjen je i ima dijete. Policija u Stocktonu kaže da je riječ o opasnom kriminalcu.

>>Najzgodniji kriminalac sretno je oženjen i poručuje iz zatvora: Nisam gangster

>>Duboko udahnite. Ovo je najzgodniji zločesti dečko na svijetu. Odlučile žene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije