Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maštarije u lateksu

Stigao kultni Pirellijev kalendar! Ovih 12 'vrućih' razloga oduzet će vam dah

pirelli
Foto: Instagram
1/15
18.11.2014.
u 20:15

Pred objektivom fotografa Stevena Meisela poziralo je 12 manekenki u vrlo izazovnom izdanju za slavni Pirellijev kalendar 2015.

Dvanaest ljepotica, svjetski poznatih manekenki i ove su godine zasjale na stranicama kultnog Pirellijeva kalendara. Upravo je objavljen slavni kalendar za 2015. godinu s čijih se strana smiješe supermodeli Joan Smalls, Isabeli Fontana, Adriana Lima i Gigi Hadid, između ostalih.

Pokrenut 1964. godine, poznati kalendar stvoren je kao ekskluzivni dar za VIP klijente slavne tvrtke. Visoko stilizirane erotske fotografije snimio je poznati Steven Meisel. Kaže kako mu je cilj bio otkriti drugu stranu djevojaka i pokazati eksplicitno buntovništvo mode.

Seksi izdanja poznatih djevojaka "odjevenih" u lateks malo je toga ostavilo mašti, a sve je stilizirala bivša urednica francuskog Voguea Carine Roitfeld.

Što se događalo iza scene i kako su se ljepotice poput Anne Ewers i Raquel Zimmerman pripremale za ovo snimanje, možete pogledati u posebnom videu koji je Pirelli priredio uoči promocije kalendara.

>>Ratni snimatelj Steve McCurry novi je Pirellijev fotograf za 2013.

>>Adriana Lima prva je trudnica u kultnom Pirellijevu kalendaru

>>Pirellijev poklon za Novu godinu u jubilarnom 50. izdanju

Komentara 2

VS
Votum_separatum
06:28 19.11.2014.

Gdje je sada ona udruga iz Poreča da sjednu Pirelliju za vrat :D

Avatar Ironman0105
Ironman0105
07:17 19.11.2014.

kalendar je predstavljen doduse 1964. godine, ali kao poklon svima koji su kupili proizvode tada posrnule firme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije