Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kraljica madrida'

Lijepa djevojka Matea Kovačića potpuno je oduševila Španjolce

izabel andrijanić
Foto: Instagram
1/6
21.08.2015.
u 11:09

Kovačić je potpisao ugovor na šest godina za Real Madrid, a njegovo predstavljanje lansiralo je i Izabel u zvijezde španjolskih medija

Mateo Kovačić nova je zvijezda Real Madrida. Na njegovu nedavnom predstavljanju na Santiago Bernabeuu bili su njegovi roditelji Stipe i Ružica te mlađa sestra Katarina, a pratila ga je i djevojka Izabel Andrijanić.

Kovačić je potpisao ugovor na šest godina za Real Madrid, a njegovo predstavljanje lansiralo je i Izabel u zvijezde španjolskih medija. Španjolci su oduševljeni prelijepom Zagrepčankom, a već su je i prisvojili te nazvali svojom WAG-sicom (ženom nogometaša). Posvetili su joj videa, ali i članke u svojim medijima, pa se može slobodno procijeniti da će Izabel vrlo brzo postati prava miljenica navijača Real Madrida. Jedan komentator ispod videa poručio joj je da je prelijepa i da je kraljica Madrida. Inače, u vezi s Mateom je već pet godina.

Upoznali su se u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. On je bio ministrant, a ona je pjevala u crkvenom zboru. Ova ljepotica studira ekonomiju, a kada je Mateo zaigrao za Inter, preselila se s njim u Milano. Sada ih očekuje novi život u Madridu. Sretan i skladan par provodi sve slobodno vrijeme zajedno pa su tako prošlu zimu proveli u Švicarskoj, dok su ljetovali na Mikonosu.

>>Prekrasna djevojka Matea Kovačića uživala s njim na Mikonosu

>>Mladi hrvatski nogometaš iznenadio svoju prelijepu djevojku slavljeničkom tortom

Komentara 37

BA
balic
12:00 21.08.2015.

Kraljica Madrida?! e sto nasi novinari znaju pretjerivati,ajte vec me glava zaboli. karljica estrade sevka, karljica ova ona a one obicne pevaljke i prosjecne zene .

JU
juma
11:28 21.08.2015.

On bio ministrant, ona pjevala u crkvenom zboru, očigledno katolički odgojeni, a žive u izvanbračnoj zajednici? Zašto se katoličke i konzervativne udruge ne dignu protiv takvih, a ne samo protiv istospolnih zajednica? Zar nije grijeh i jedno i drugo? Da se ne razumijemo, ne smeta mi ni jedno niti drugo, ali malo manje licemjerja dobro bi došlo ovome društvu.

ST
Stipetic1
11:43 21.08.2015.

Kraljica Madrida....dobro dokle to tvoje žutilo novinarko?a ovim sponzama je podvig života kada se uhljebe kod nekog nogometaša cajkaša. Volim nogomet , ali ako bolje razmislim je sve vezano oko nogometa jedan veliki apsurd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije