Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bilo je teško'

Lana Del Rey raskinula zaruke: On je jako mračan karakter!

lana del rey
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/3
25.06.2014.
u 09:29

Nakon što je izjavila kako se divi Kurtu Cobainu i Amy Winehouse jer su mladi umrli, Lana Del Rey možda se opravdala za tako mračne izjave...

Nakon što je izjavila kako se divi Kurtu Cobainu i Amy Winehouse jer su mladi umrli, Lana Del Rey možda se opravdala za tako mračne izjave. Naime, otkrila je švicarskim medijima da je prekinula zaruke s Barriejem Jamesom O'Neillom. Iako trenutno nije u vezi s gitaristom, ostavila je prostora za moguće pomirenje.

- Trenutno nismo zajedno, no on je jedna divna osoba. No, postoje neke stvari s kojima se on mora nositi. Neću objašnjavati detalje. Bilo je teško za našu vezu, više se nisam osjećala slobodnom. Vidjet ćemo kako će sve ići. Osim toga, Lana je dodala da je njegov karakter jako mračan te kako živi potpuno u svom svijetu, u koji se ona očito nije do kraja uklopila.

Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell

>>Kći Kurta Cobaina reagirala na izjave Lane Del Rey o smrti njenog oca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije