Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nikad ga neću upoznati'

Kći Kurta Cobaina reagirala na izjave Lane Del Rey o smrti njenog oca

'Courtney Love and Frances Bean Cobain at the Rodeo Drive Walk of Style Awards in Los Angeles on February 8, 2007. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/PIXSELL
24.06.2014.
u 09:21

Prije nekoliko dana Lana Del Rey šokirala je svijet izjavom u kojoj je ustvrdila da bi voljela biti mrtva...

Prije nekoliko dana Lana Del Rey šokirala je svijet izjavom u kojoj je ustvrdila da bi voljela biti mrtva. Pjevačica je izjavila kako se divi Kurtu Cobainu i Amy Winehouse te u njihovim smrtima vidi nešto glamurozno. Svoj život nazvala je sje...im filmom te odala dojam potpuno depresivne osobe.

Njene izjave nisu najbolje sjele Frances Bean, kćeri Kurta Cobaina. Bean se na Twitteru odlučila obratiti Lani pa joj je rekla kako smrt mladog glazbenika nije nešto romantično.

- Nikad neću poznavati svog oca jer je umro mlad, a to postaje nešto poželjno jer ljudi misle da je cool. E pa je...o nije. Prigrlite život jer imate samo jedan, zaključila je Frances. Dodala je i da nije željela napadati Lanu, već je samo pokušala prikazati stvari iz svoje perspektive.

>>Pjevačica šokirala novinara svojom izjavom: 'Ostao sam bez teksta'

Komentara 1

LI
liliZG
10:12 24.06.2014.

bravo mala, i više nego dobar stav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije