Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provod u susjedstvu

Lady Gaga se zabavljala u beogradskom striptiz baru pa plesačice iznenadila vrtoglavom napojnicom

lady gaga
Foto: Instagram
1/6
04.06.2015.
u 11:31

Lady Gaga već nekoliko dana boravi u Beogradu u koji je stigla zbog svog zaručnika Taylora Kinneyja

Glavna vijest srpskih tabloida već nekoliko dana je boravak pop zvijezde Lady Gage u Beogradu koja je u Srbiju stigla u posjet svom zaručniku Tayloru Kinneyu.

U pauzama od snimanja pjevačica uživa sa svojim dragim u elitnim restoranima, ali i u noćnim provodima. Osim na splavovima par se provodi i po striptiz barovima.

-Lady Gaga bila je odlično raspoložena u jednom striptiz baru. Uopće se nije ponašala kao zvijezda, već kao i svaka obična djevojka kad izađe. Nije imala neke posebne zahtjeve, a cijelo vrijeme pila je viski. Oko nje je cijelo vrijeme bilo osiguranje- izjavio je izvor za  Alo!.

Kad se malo opustila Gaga je na iznenađenje mnogih zaplesala sa striptizetama. -U jednom trenutku izvadila je novac i častila ih. Ne znam koliko im je dala, ali čini mi se da je bilo oko 2000 eura. Iz kluba je izašla s osmijehom na licu što očigledno znači da se dobro provela- kazao je isti izvor. 

Do kada će pjevačica ostati u Beogradu nije poznato.

>>Lady Gaga potpuno odjevena stigla na dodjelu Oscara!

>>Lady Gaga prava je tradicionalna ženica: Dečku kuham i brinem za njega!

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Idler 3
Idler 3
12:25 04.06.2015.

Ma sve pet al kdaj nas bute iznenadili nekom vijesti recimo iz Beča? Naime mi smo u EU pa me čist onak zanima.

HO
holenderdn25
12:19 04.06.2015.

Ponašala se kao sasvim obična djevojka, pila je samo viski, plesala sa striptizetama i ostavila 2000 EUR-a napojnicu. Sasvim obična djevojka?

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
16:09 04.06.2015.

U Italiji Mađarskoj Austriji se očito ništa ne događa tikvani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije