Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne biste vjerovali

Lady Gaga prava je tradicionalna ženica: Dečku kuham i brinem za njega!

lady gaga
Foto: Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
1/3
25.03.2014.
u 21:34

Lady Gaga jedna je od najsnažnijih žena u svijetu današnjeg popa, no privatno je prava tradicionalna ženica...

Lady Gaga jedna je od najsnažnijih žena u svijetu današnjeg popa, no privatno je prava tradicionalna ženica. Iako nitko od nje to nije očekivao, u intervjuu na radiju 'Sirius XM' priznala je da je njezin dečko Taylor Kinney glavni u njenoj vezi.

- On je glavni. Kad sam doma, kuham mu večeru i brinem se za njega. On ima posao i jako je zaposlen. Ne želim mu, kad dođe kući, govoriti što da radi. Nije dobro za vezu da govorite muškarcu što da radi, izjavila je Gaga. Par je u vezi od 2011. godine, a upoznali su se na snimanju njenog spota za singl 'You and I'. Simbolično, u spotu joj je glumio partnera, a potom je to i postao.

Foto: Instagram

>>Lady Gaga: Nakon operacije kuka pušila sam i do 15 jointa dnevno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije