Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prinova

Konačno je potvrđeno: Kim i Kanye očekuju svoje drugo dijete!

kim kardashian
Foto: Instagram
1/8
01.06.2015.
u 08:25

Kim i Kanye nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka, a bolji dar od prinove definitivno nisu mogli poželjeti.

Reality zvijezda Kim Kardashian ponovno je trudna. Sretnu vijest potvrdila je u najavi svog TV showa ''Keeping with Kardashians'' i time oduševila svoje brojne obožavatelje.

Starleta posljednjih nekoliko mjeseci očajnički pokušava ostati u drugom stanju. Nekoliko puta je izjavila da ona i njen suprug Kanye West posljednjih mjeseci ljubav vode 500 puta na dan kako bi svojoj mezimici podarili brata ili sestru.

Čini se da im je to konačno pošlo za rukom. Slavni par već ima dvogodišnju kćer North West, a njihova obitelj uskoro će biti bogatija za još jednog člana. 

Inače, Kim i Kanye nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka, a bolji dar od prinove definitivno nisu mogli poželjeti. 

>>'Sretan sam što sam oženjen djevojkom svojih snova. Našao bih te u svakom životu'

>>Slavni reper od fakulteta odustao kad mu je bilo 20 godina, a sada mu uručili počasni doktorat!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije