Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslava godišnjice

'Sretan sam što sam oženjen djevojkom svojih snova. Našao bih te u svakom životu'

kim kardashian
Foto: Instagram
1/6
26.05.2015.
u 18:09

- Kim, sretan sam što sam oženjen djevojkom svojih snova... Volim tebe i Nori jako puno! Našao bih te u svakom životu - poručio je reper svojoj ženi

Iako to nikad ne bismo rekli za njega, Kanye West je prilično romantičan. Svojoj seksi supruzi zaželio je sretnu godišnjicu braka, a napravio je to na Twitteru, sladunjavom porukom.

- Kim, sretan sam što sam oženjen djevojkom svojih snova... Volim tebe i Nori jako puno! Našao bih te u svakom životu - poručio je reper svojoj ženi. I dok je Kanye ostao minimalist, obilježivši godišnjicu braka tek statusom na Twitteru, Kim je na Instagramu objavila brojne fotografije s njihova svadbenog tjedna.

Par je u braku godinu dana, uskoro će njihova kćerka North proslaviti drugi rođendan. Intenzivno rade na drugom djetetu, koje oboje žele što prije. Nedavno su uselili i u skupu vilu na Bel Airu.

>>Ovih 10 slavnih osoba također su strastveni gameri

>>Hamiltone, oprosti! Uzeli smo ti pobjedu, krivi smo

Komentara 1

M3
Miške 3
06:40 28.05.2015.

Na to dresirate puk Hrvatski, da se naviknu na useljenje Afrikanaca u Hrvatsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije