Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neostvarena želja

Khloe Kardashian želi što prije zatrudnjeti s novim dečkom

khloe kardashian
Foto: Instagram
09.07.2014.
u 22:42

Khloe Kardashian želi dijete što prije. Već dugo poznata je njena borba s plodnosti, pa je jako oprezna kada se o izjavama takve vrste radi...

Khloe Kardashian želi dijete što prije. Već dugo poznata je njena borba s plodnosti, pa je jako oprezna kada se o izjavama takve vrste radi. Ipak, ni ovom prilikom Khloe nije izjavljivala ništa, već je izvor za UsWeekly otkrio kako se starleta nada da će dobiti dijete sa svojim dečkom Frenchom Montanom.

- Khloe je zaljubljena i njen cilj je što prije ostati trudna, izjavio je izvor. Nedavno je izjavila kako je French baš ono što treba, jer je uvijek sretan te to raspoloženje prenosi na nju. I dok je ona oduševljena svojom novom ljubavi, njena majka Kris Jenner misli da je on negativan utjecaj.

>>Novi dečko Khloe Kardashian još u braku s drugom, zanemario i sina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije