Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupuje joj skupe darove

Novi dečko Khloe Kardashian još u braku s drugom, zanemario i sina

khloe kardashian
Foto: Instagram
1/4
03.07.2014.
u 21:30

Khloe Kardashian proslavila je nedavno rođendan, a povodom njega dobila je od svog novog dečka, repera Frencha Montane, jeep od 50 tisuća dolara, kao i darove u još toliko vrijednosti...

Khloe Kardashian proslavila je nedavno rođendan, a povodom njega dobila je od svog novog dečka, repera Frencha Montane, jeep od 50 tisuća dolara, kao i darove u još toliko vrijednosti. I dok Khloe dobiva poklone i slavi, Frenchova supruga Deen bijesni jer je reper zbog Kardashianke napustio njihovog četverogodišnjeg sina, piše RadarOnline. French je, naime, još uvijek u braku s Deenom, dok gradi vezu s Khloe. U isto vrijeme, reality zvijezda dobiva darove, a malom sinu ne želi plaćati školicu.

Izvor je za navedeni portal izjavio kako French troši novac koji zapravo nema. - On ne troši svoj novac, već i novac svoje supruge. Nije milijunaš. No, upravo to čini, pravi se pred drugima da je dobrostojeći. On je varalica, a ako Kardashiani padnu na to, to je njihov problem. Kruz nije vidio niti razgovarao s ocem već više od šest mjeseci. Niti se njegov otac raspitivao o tome kako mu je sin već više od šest mjeseci, zaključio je izvor.

>>Obitelj ga ne podnosi, no ona ga voli!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije