Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikako da potpiše papire

Khloe Kardashian ne može se rastati od Lamara jer je nestao

khloe kardashian
Foto: Donna Ward/Press Association/PIXSELL
1/6
29.12.2014.
u 14:25

Khloe Kardashian i Lamar Odom trebali bi završiti s postupkom razvoda, odnosno potpisati papire

Khloe Kardashian i Lamar Odom  trebali bi završiti s postupkom razvoda, odnosno potpisati papire.

No, reality zvijezda još će neko vrijeme pričekati do statusa slobodne žene jer ne može doći do košarkaša. Pokušava s njim kontaktirati već mjesecima, no Lamar se ne javlja i ne može se locirati. TMZ piše da je Lamar nestao otkako ga Khloe traži u želji da završe s mučnim razvodom.

U veljači ove godine, kada je sve krenulo, izjavio je da će samo vrijeme pokazati kad će on i Khloe završiti s razvodom, očito se nadajući pomirenju. Navodno je odbio potpisati papire za razvod pa će Khloe ubrzo morati početi drukčijim načinom okončati brak. Khloe i Lamar prekinuli su zbog njegovih problema s drogom i alkoholom, a navodno ju je i varao.

>>Omiljena sestra Kardashian na antidepresivima: Osjeća se debelo i samo

>>Burna svađa reality para: Nismo spavali zajedno pet godina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije