Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica zapovjedila

Kate Middleton morat će nositi dulje suknje i manje nakita!

Kate Middleton (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
1/9
04.02.2014.
u 12:39

Kate Middleton i nije tako idealna snaha britanske kraljevske obitelji.

Kate Middleton i nije tako idealna snaha britanske kraljevske obitelji. Britanska kraljica Elizabeta od Kate očekuje da promijeni stil odijevanja tijekom sljedeće turneje po Australiji, prenosi Vanity Fair. Kraljica smatra da bi Kate morala nositi dulje suknje te manje nakita, a više tijara.

Za to je zadužena osobna stilistica kraljice, Angela Kelly, koja pomaže Kate u pripremama za put. Od nje će se očekivati da nosi nakit iz kraljičine osobne zbirke. Oprave će kreirati modna kuća Alexander McQueen i Alice Temperley.

>>Kate odletjela s malenim Georgeom na Karibe. William ostao doma jer mora učiti!

Komentara 2

KA
Kabulkowski
17:25 04.02.2014.

Ova nebu našla ljubavnika skoro...dosadno...

M3
Miške 3
15:50 04.02.2014.

Englezi bi napravili pravu stvar da Elizabeta II, abdicira u korist svog unuka Wiliama i da Kate bude žena kralja. To bi bilo osvježenje; sve generacije bi prihvatile takovu monarhiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije