Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
američki san

Srpska glumica Katarina Radivojević dobila zelenu kartu

Katarina Radivojević
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/4
23.01.2015.
u 09:43

Zvijezda serije 'Najbolje godine' Katarina Radivojević uskoro se seli u Los Angeles gdje će se posvetiti karijeri. Na lutriji američke vlade osvojila je zelenu kartu koja će joj omogućiti školovanje i posao u Americi

Srpska glumica Katarina Radivojević uskoro počinje živjeti svoj američki san. Naime, na lutriji koju svake godine organizira američka vlada dobila je zelenu kartu.

To će zvijezdi sapunice "Najbolje godine" omogućiti da u SAD-u nesmetano živi i radi.

– Zadovoljna sam zbog zelene karte. Do sada sam imala radnu vizu isključivo za glumačke angažmane koje sam imala nekoliko godina. Sada mi zelena karta omogućava stalni boravak i rad, pa razmišljam da ondje nastavim i školovanje. Što se tiče karijere, planove nisam mijenjala. Uskoro ću otići u Los Angeles, gdje se planiram prijavljivati na audicije –  izjavila je Katarina za Blic. 

Lutrija je stvar puke sreće jer se doslovno izvlače brojevi s dobitnicima. Nekoliko godina ranije, sreće su imali i  Katarinina sestra Jasna i njezin suprug koji su također su dobili zelenu kartu. Njihova blizina glumici će pomoći da prebrodi nostalgiju za svojim domom.

>>Katarina Radivojević izvijala se uz ritmove romske glazbe

>>Katarina Radivojević: Strastvena sam i odvažna zbog svojih ličkih korijena

Komentara 3

DU
Deleted user
10:26 23.01.2015.

Bravo, svaka čast na važnoj informaciji. Prvi put čujem za tu ženu ali neka joj je sa srećom.

Avatar Honduras
Honduras
11:44 23.01.2015.

stvarno sretna obitelj - troje ih dobilo zelenu kartu na lutriji? kad ih već tako ide, možda bi bilo bolje da igraju loto... dobici su puno veći...

LI
liliZG
12:28 23.01.2015.

ne nije sumnjivo to izvlačenje, ne, uopće, ...dapače...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije