Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mir u Dragošju

Katarina Radivojević izvijala se uz ritmove romske glazbe

Najbolje godien PArty 3
12.04.2010.
u 00:34

- Zadovoljna sam ulogom Lorene Levaj i nadam se da ćemo i u drugoj sezoni zadržati ovako veliku gledanost i kvalitetan pristup seriji – ispričala je Katarina Radivojević

Nakon što je pala zadnja klapa “Najboljih godina” za prvu sezonu, cijela ekipa sa seta, koja je zaslužna za jednu od najgledanijih hrvatskih serija u posljednje vrijeme, odlučila se opustiti od svakodnevnog napornog ritma. Na Jarunu, u klubu Gallery, zabavljala se gotovo cijela filmska ekipa koju smo upoznali u “Najboljim godinama”.

– Iznimno sam sretna što je serija uspjela, odmor će mi dobro doći jer sam od 27. srpnja u pogonu. Zadovoljna sam ulogom Lorene Levaj i nadam se da ćemo i u drugoj sezoni zadržati ovako veliku gledanost i kvalitetan pristup seriji – ispričala je Katarina Radivojević, koja je zajedno s kolegicom Marijom Borić veselo zaplesala u ritmu romske glazbe i podignula atmosferu u klubu. Nakon što su njih dvije pokazale pravo plesno umijeće i zavladale podijem, ohrabrile su i ostatak glumačkog ansambla, koji se veselo pridružio svojim kolegicama.

Komentara 14

OB
-obrisani-
10:30 12.04.2010.

Autoru/ima članka Nepismene bezveznjačine, jebla vas \"glazba\", dajte na normalnom Hrvatskom jeziku napišite kak i spada, MUZIKA.

AV
avijaticar
11:13 12.04.2010.

ti si retardiran,a sta si ti.klonite se neta,drzite se vecernjaka jer tu admin ne brise komentare primitivne.morat ce se to promjenit. katy nek ti je sretno,bili su super samo da one zivotinje nisu nesrecom stradale u stali

JI
jimbeam
20:26 12.04.2010.

Ženska je prva liga,nije uštogljena ko ove naše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije