Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili

Kaley Cuoco i Ryan Sweeting vjenčali se u showu Ellen DeGeneres

kaley cuoco
Foto: Screenshoot
1/2
09.11.2013.
u 17:10

Kaley Cuoco i Ryan Sweeting vjenčali su se u showu voditeljice Ellen DeGeneres. - Čestitam Kaley Cuoco i Ryanu Sweetingu.

Kaley Cuoco i Ryan Sweeting vjenčali su se u showu voditeljice Ellen DeGeneres. - Čestitam Kaley Cuoco i Ryanu Sweetingu. Vaše vjenčanje bilo je divno. I osim toga, zakonito, napisala je Ellen na Twitteru u svom showu u kojem je priredila iznenađenje zvijezdi serije 'Teorija velikog praska'. Cuoco je u show stigla u bijeloj haljinici govoreći o svojoj ljubavi prema dečku, tenisaču Ryanu Sweetingu, za kojeg se zaručila početkom listopada nakon svađe i samo tri mjeseca veze.

Kaley je izjavila da bi se za njega udala bilo kada, a Ellen joj je ponudila da to obave odmah te se pred kamerama u jednom trenutku pojavio scenarist showa Kevin, koji je preko ljeta dobio dozvolu za sklapanje brakova. Ellen je glumici dala veo i ogrlicu od malih teniskih loptica. Glumica je rekla kako je spremna i postala supruga zgodnog tenisača. Potom je o svemu obavijestila i pratitelje na Twitteru, zahvalivši se Ellen što je učinila da se njezini snovi ostvare.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije