Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugačija od drugih

Kada ona dođe na špicu ne može proći nezamijećena

špica
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
10.01.2015.
u 16:38

Mama i kći danas su prošle prilično zapaženo za zagrebačkoj špici. Olja svojim dugim nogama i smislom za modu uvijek privlači pozornost

Olja Vori jedna je od Hrvatica s najosebujnijim stilom. Ova dama zna što hoće, a eklektičan modni izričaj prenosi i na svoju preslatku kćerkicu.

Mama i kći danas su prošle prilično zapaženo za zagrebačkoj špici. Olja svojim dugim nogama i smislom za modu uvijek privlači pozornost.

Što ekscentričnija, to zanimljivija. Od Olje smo navikli na nešto posebno i drugačije pa nas svako njeno pojavljivanje na špici raduje. A čini se da će isto biti i sa njenom malom nasljednicom.

Foto: Instagram

>>Je li ovo njena najhrabrija kombinacija dosad?

>>Olja Vori u neobičnoj modnoj kombinaciji prošetala špicom

Komentara 10

Avatar nijeminišta
nijeminišta
17:54 10.01.2015.

olja vori??? znanstvenica? nobelovka? književnica? najbolja vozačica tramvaja? zašto je ova u žena u novinama???

1A
1A
18:12 10.01.2015.

To nije nikakva ektravangacija, to je ocajnicki zeljeti biti zamijecen. Ovo je jedini nacin da se netko okrene za njom. Zbog ljepote zasigurno ne.

SM
smarice5
19:28 10.01.2015.

Horse face

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije