Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživanje na plaži

Kad supermodeli odmaraju: I dalje su nerazdvojne nakon toliko vremena

kate moss naomi campbell
Foto: Gtres/PIXSELL
1/8
30.06.2014.
u 12:14

Kate Moss i Naomi Campbell zajedno ljetuju na Ibizi, a odmarajući na plaži i ispijajući šampanjac vidjelo se da uživaju

One su jedne od najpoznatijih supermodela svijeta, a i nakon dvadeset godina i dalje su nerazdvojne. Kate Moss i Naomi Campbell zajedno ljetuju na Ibizi, a odmarajući na plaži i ispijajući šampanjac vidjelo se da uživaju.

U sličnim crnim kupaćim kostimima, oba supermodela i dalje izgledaju odlično, pokazavši da su ih godine ipak sustigle, no to nije usporilo njihov radni ritam.

Prešavši 40. godinu života, njihove karijere i dalje su aktivne. Kate je ovog tjedna pozirala za Vogue, dok Naomi planira pokrenuti vlastitu modnu linije, baš poput Kate, koja je isto napravila sa Topshopom.

>>Kate Moss napravila dramu u restoranu: Ostavi se mog muža!

Foto: Gtres/PIXSELL

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
20:40 30.06.2014.

kuljače ...

LI
lietuva
19:45 30.06.2014.

Koga odmaraju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije