Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poludjela

Kate Moss napravila dramu u restoranu: Ostavi se mog muža!

KAte moss (1)
Foto: Pixsell
1/3
23.06.2014.
u 13:32

Kate Moss i Lindsay Lohan imale su ružan okršaj u omiljenom londonskom restoranu slavne manekenke. Kate je zasmetalo što je Lindsay počela zvati njenog supruga Jamieja Hincea u restoranu...

Kate Moss i Lindsay Lohan imale su ružan okršaj u omiljenom londonskom restoranu slavne manekenke. Kate je zasmetalo što je Lindsay počela zvati njenog supruga Jamieja Hincea u restoranu.

Prijateljstvo između rokera i Lindsay traje već neko vrijeme jer je Jamie pomogao glumici oko njenog prošlog albuma. Stoga mu se ona javlja kad god posjeti London, što Kate potpuno izluđuje, piše Mirror. Navodno je manekenka u restoranu, pred svima, rekla Lindsay da je to smeta te da se makne od njenog supruga.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Kate Moss koketirala s princom Williamom: Gdje vam je žena?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije