Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog napada na producenta

Ne toleriraju njegovo ponašanje - Jeremy Clarkson dobit će otkaz na BBC-ju!

Jeremy Clarkson
Foto: DARREN FLETCHER/News Syndication/PIXSELL
1/3
25.03.2015.
u 09:16

Jeremy Clarkson dobit će otkaz na BBC-ju. Interna istraga na televiziji pokazala je da je voditelj napao producenta emisije Top Gear te će mu otkazati suradnju

Jeremy Clarkson dobit će otkaz na BBC-ju. Interna istraga na televiziji pokazala je da je voditelj napao producenta emisije Top Gear te će mu otkazati suradnju.

Očekuje se da će Lord Hall, direktor BBC-ja tijekom današnjeg dana objaviti tu odluku - piše Telegraph. 54-godišnjem Clarksonu će se zahvaliti na suradnji jer je ponašanje kakvo je on pokazao nemoguće tolerirati. Otkaz će dobiti jer je 20 minuta verbalno vrijeđao producenta Oisina Tymona, a potom ga i fizički napao.

Napad na producenta dogodio se kada je obavijestio Clarksona da neće moći jesti odrezak i pomfrit jer je hotel u kojem su odsjeli prestao služiti hranu. Iako je Clarkson jedna od najvećih zvijezda BBC-ja, lako će ga zamijeniti. Priča se da će u njegov stolac  zasjesti Chris Evans, 48-godišnja zvijezda BBC-jeva Radija 2. Također se govori da će Clarkson potpisati ugovor s američkom televizijskom kućom Netflix.

>>Stig stao u obranu Clarksona: Na tenku donio milijun potpisa za njegov povratak!

>>Suspendiran kontroverzni voditelj BBC-jeva 'Top Geara'

Komentara 5

SA
Sauron
10:06 25.03.2015.

Žao mi je što je Clarkson takav..... nažalost gube gledatelji te odlične emisije. Ali da je zaslužio otkaz je.... takvo ponašanje je nedopustivo.

ST
stefj
10:19 25.03.2015.

Možda je Clarkson stvarno takav, a možda je to u biti stvar otpremnine. Ako ga otpuste, moraju platiti otpremninu, jer je tako u ugovoru. Ugovor mu ionako ističe za koji mjesec, pa ako ne misli potpisati novi, ovo je prilika za još koju funticu više. Sigurno se Clarkson jako dobro posavjetovao sa svojim odvjetnicima što da radi...

Avatar maxist
maxist
09:36 25.03.2015.

Jedno je sigurno-nebu završil na burzi..........a bbc sigurno gubi......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije