Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni par

Je li ruka Johna Legenda otišla preduboko ispod suprugine haljine?

john legend i chrissy teigen
Foto: Instagram
1/2
27.02.2014.
u 18:55

Chrissy Teigen i John Legend vjenčali su se krajem prošle godine, a u vezi su bili šest godina...

Chrissy Teigen i John Legend vjenčali su se krajem prošle godine, a u vezi su bili šest godina. Unatoč činjenici da su zajedno skoro sedam godina, čini se da im je još uvijek uzbudljivo zajedno. Stalno otkrivaju neke nove detalje iz svojeg privatnog života.

Nakon što su učili snimati videouratke na Instagramu, vratili su se običnim fotografijama. Teigen je objavila fotografiju na kojoj Legendova ruka ide malo preduboko ispod njezine haljine.

>>Predivna Chrissy Teigen pozirala u toplesu i suprugovom naručju

Ključne riječi

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
19:10 27.02.2014.

to samo ona zna...

ST
starcevicanac
20:43 27.02.2014.

Dragi moj novinaru, meni se cini da je doticna gospodja u suknji a ne u haljini. Mozda za vas tu nema razlike?! No, be bi b

UM
Umjereni
20:55 27.02.2014.

Da, zamisli draga novinarko, muž je zahvatio preduboko ispod "haljine" svoje spruge. A na slici se vidi da je supruga zgrožena. Doista, to mora biti neka kazna kada se novinar rasporedi u neku žblj rubriku gdje podnaslov obično glasi "pokazala je previše", "otišla je preduboko" itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije