Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prozivka bivšeg guvernera

'Jay Z je svodnik koji Beyonce tretira kao seksualni objekt'

Beyonce i Jay Z
Foto: Twitter
1/5
11.01.2015.
u 12:45

Bivši guverner države Arkansas Mike Huckabee u svojoj novoj knjizi okomio se na Jay Z-ja za kojega tvrdi da svoju suprugu Beyonce tretira kao seksualni objekt.

Mike Huckabee, bivši guverner države Arkansas i nekadašnji kandidat za predsjednika SAD-a, privukao je pozornost svojom novom knjigom 'God, Guns, Grits and Gravy. U njoj slavnog glazbenika proziva da svoju suprugu Beyonce tretira kao seksualni objekt.

Huckabee se u knjizi osvrće na performans koji je slavni par izveo na prošlogodišnjoj dodjeli prestižnih Grammyja. Posebno mu je zasmetala koreografija koju su Beyonce i Jay Z izveli na pjesmu 'Drunk in love'.

'Beyonce je iznimno talentirana, štoviše jako nadarena. Ima odličan glas i uistinu zna pjevati. Odlična je plesačica, osim onih eksplicitnih plesnih pokreta koje bi trebala sačuvati za spavaću sobu. Jay Z je inteligentan poslovni čovjek, ali se pitam ne čini li mu se da nedvojbeno prelazi granicu od supruga do svodnika kada svoju suprugu tretira kao seksualni objekt?' - pita se Mike.

Osim na Jay Z-a Huckabee se okomio i na suprugu američkog predsjednika Michelle Obamu koja je sa slavnom pjevačicom u prijateljskim odnosima.

'Budući da gospođa Obama toliko brine oko toga da njezine kćeri ne jedu nezdravu hranu, kako može dopustiti da njihov mozak upija odvratan mentalan otrov koji dolazi u obliku stihova pjesama? Ti su stihovi puno gori za nečije zdravlje od kolača'- oštro je prokomentirao političar.

>>Zbog ove fotografije Obamine kćeri Bijela kuća pokreće istragu

>>Pogledajte kako su najluđu noć u godini provele slavne ljepotice

>>Beyonce se za Božić nagradila vilom vrijednom 85 milijuna dolara

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:24 11.01.2015.

JayZ je americki crnac i svoju suprugu tretira u stvari puuuuuno bolje nego sto vecina pripadnika njegove rase tretira svoje.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
15:57 11.01.2015.

Hm?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije