Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problematična malia

Zbog ove fotografije Obamine kćeri Bijela kuća pokreće istragu

malia obama
Foto: Instagram
1/6
10.01.2015.
u 17:12

16-godišnja Malia Obama, starija Barackova kći, završila je na Instagramu hip-hop kolektiva Pro Era

Kćeri predsjednika SAD-a Baracka Obame, odrastaju pred strogim okom javnosti. Nedavno su ih u javnosti kritizirali jer su bile neprilično odjevene na Dan zahvalnosti, a sada je situacija nešto ozbiljnija.

16-godišnja Malia Obama, starija Barackova kći, završila je na Instagramu hip-hop kolektiva Pro Era. Njena privatna fotografija završila je na njihovom Instagramu. Iako autentičnost fotografije nije još potvrđena, Bijela kuća najavila je da će istražiti slučaj.

Zaduženi za sigurnost predsjednika i njegove obitelji postavljaju pitanje kako je Malijina fotografija procurila u javnost. Član Pro Ere izjavio je za Independent da su do fotografije došli preko zajedničkog prijatelja jednog od članova kolektiva i Malije.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Barack Obama otkrio što će za Božić pokloniti Michelle i kćerima

>>Obamine kćeri u 'neprimjerenoj' odjeći dosađivale se tijekom očevog govora

Komentara 15

Avatar nijeminišta
nijeminišta
17:51 10.01.2015.

i u čemu je ustvari problem kod ove fotke???

DU
Deleted user
18:02 10.01.2015.

Pustite curu na miru!

Avatar liquidsky
liquidsky
20:10 10.01.2015.

Temelj novinarskog izvještavanja oduvijek su takozvana četiri W: what, who, when, why (što, tko, kada, zašto). Hrvatski novinari davno su zaboravili na ovo načelo, zato su nam mediji zadnje smeće koje površno prenosi tuđe telegramske vijesti a urednici nemaju dovoljno opće kulture kako bi regulirali objavu smeća svojih "novinara". A možda je to i namjerno jer važno je nprekidno puniti portala makar bilo čime i usput čitateljskoj stoki podvaljivati reklame, što je vjerojatno glavni cilj vlasnika elektronskih medija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije