Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševio

Jared Leto nastupio u Ukrajini: Ovo je početak nečeg lijepog

Ukrajina
Foto: Screenshot
1/2
14.03.2014.
u 18:41

Jared Leto Oscara je, između ostalih, posvetio i Ukrajincima. Njihova borba inspirirala je poznatog glumca i glazbenika, a osim nagrade, najavio je na dodjeli Oscara i nastup u Ukrajini...

Jared Leto Oscara je, između ostalih, posvetio i Ukrajincima. Njihova borba inspirirala je poznatog glumca i glazbenika, a osim nagrade, najavio je na dodjeli Oscara i nastup u Ukrajini. Rečeno - odrađeno, Leto je s bendom '30 Seconds to Mars' stigao i održao koncert u Kijevu.

- Ovo je početak nečeg lijepog. Možda je teško, no za vlasništvo nad samim sobom nema previsoke cijene. Razumijem bendove koji su otkazali nastupe u Ukrajini, no nije postojala ni najmanja šansa da ovaj bend otkaže. Želim ovu pjesmu posvetiti svima koji vjeruju. Ne samo onima koji vjeruju u nas, nego onima koji vjeruju u snove, sebe, zemlju, obitelj, prijatelje i ljubav te mir, rekao je Leto i zasvirao pjesmu 'The Kill'.

>>Provode se u Parizu: Lupita Nyong'o u vezi s Jaredom Letom?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije