Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elegantna dama

Janica Kostelić mamila poglede u izdanju koje nemamo priliku često vidjeti

Janica Kostelić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/9
05.10.2015.
u 07:40

Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić postala je zaštitno lice draguljarnice smještene u središtu Zagreba, a tom je prigodom mamila je uzdahe prolaznika u elegantnom izdanju

Nakon što se prestala aktivno baviti skijanjem Janicu Kostelić nemamo baš priliku vidjeti u javnosti. Ipak, proteklog vikenda naša najtrofejnija skijašica pojavila se u središtu grada i oborila s nogu prolaznike koji su se u tom trenutku našli pored gotovo neprepoznatljive Janice.

Vidno mršavija Janica zablistala je na predstavljanju draguljarnice čije je zaštitno lice u elegantnom izdanju koje je dodatno naglasilo njezinu vitku liniju. Bijela bluza i crne hlače visokog struka pokazali su se kao pun pogodak, ali i dokazali su da Janica pomno prati modne trendove otkako se odrekla skijaških staza.

Posljednji put u javnosti smo je imali priliku vidjeti na vjenčanju Antonije Blaće i Hrvoja Brlečića na kojem je zablistala u crvenoj čipkastoj haljini otvorenih leđa. I tada je, baš kao i sada, dobila samo komplimente za svoj izgled.

>>Janica Kostelić u crvenoj haljini zablistala na vjenčanju Antonije Blaće

>>Udala se Antonija Blaće, pogledajte tko je sve došao na vjenčanje

Komentara 25

DU
Deleted user
08:14 05.10.2015.

Šteta što je rano prestala skijati. Svako dobro u životu.

DI
Diesel
08:38 05.10.2015.

Bolja nego ikad.

SA
santos008
08:40 05.10.2015.

Bit ce da je i ona ko i Milanovic dovela nekog strucnjaka iz Amerike ,ako i je ,razlika je samo sto ga Anica platila svojim novcem a ne ko Milanovic narodnim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije